06

Genre
Bossa, Swing

Interplay Project

Interplay biedt een repertoire van originele composities, Bossa Nova, swing...  Een reis tussen Cole Porter, Kenny Wheeler en Bill Evans.

Interplat Project live bij persvoorstelling Jazzathome bij Patio Houses

François Meulemans

François Meulemans werd geboren in een familie van klassieke muzikanten en begon al vroeg cello te spelen bij Claudine Steenackers. Nadat hij klassiek cello had gestudeerd bij Luc Tooten en Geert de Bievre aan de Kunst Humaniora van het Lemmens Instituut, besloot hij zijn muziekstudies voort te zetten aan het Conservatoire Royal de Bruxelles bij Françoise Derissen, in de jazzsectie.

Naast zijn masteropleiding perfectioneert François ook zijn contrabasvaardigheden in de klas van Sam Gerstmans. François begeleidt zijn zus in haar project 'COLLINE'.

contrabas
François Meulemans speelt bij bij persvoorstelling Jazzathome 2024

The Patio Houses

Hendrik Speecqvest 54, Mechelen

Het oude magazijn van een parfumeriegroothandel uit de jaren veertig , nu omgedoopt tot "het atelier" biedt faciliteiten voor sfeervolle gelegenheden.

Culinaire wandelingen en degustaties zijn mogelijk in de authentieke herenkamers, de met daglicht overgoten patiokeuken of de patiotuin met de borrelende waterpartij. 

De gastentafel is seizoensgebonden met een knipoog naar de wereldkeuken. Er zijn ook twee gastensuite kamers.

het atelier van The Patio Houses
gastentafel van The Patio Houses
voorgevel The Patio Houses
publiek in The Patio Houses
tuin in The Patio Houses
tuin bij The Patio Houses
eigenaars van The Patio Houses
publiek in The Patio Houses