Plaatsen reserveren in de locaties

reserved seat
Creative Commons - By Nathan Esguerra

Als u een namiddagticket kocht voor zondag 8/9, moet u uw plaatsen voor de 3 gekozen namiddagoptredens nog reserveren.

Dit kan als volgt:

  • ofwel hier online (bij voorkeur), vanaf maandag 24/6/2019 en tot zaterdag 7/9/2019 10:00u. Dit gaat in 4 stappen. Zorg dat u uw ticket(s) bij de hand hebt, want het klantnummer en ticketnummer dat u daarop leest, zult u nodig hebben.
  1. u geeft uw persoonsgegevens in, zodat wij u van eventuele wijzigingen aan de door u gereserveerde optredens kunnen verwittigen,
  2. als u op meer dan één ticket tegelijk wil reserveren, geeft u extra tickets in, zo niet gaat u verder naar stap 3
  3. u kiest de 3 optredens uit de lijst van 26
  4. uw bevestigt uw keuze, u ontvangt dan van ons een bevestigings-e-mail.
  • ofwel ter plaatse in het Cultuurcentrum in de Minderbroedersgang 5 te Mechelen op zondag 8/9/2019 tussen 13:00u en 13:45u.

Zonder uw reservering voor de 3 namiddagoptredens kunt u dus niet "at home" terecht!

Opgelet! Als u online reserveert en u hebt uw tickets pas gekocht, kan het zijn dat Jazzathome uw tickets nog niet kent. De gegevens worden namelijk 's avonds door UitInMechelen aan ons bezorgd en in ons systeem geladen. Het beste is dat u één of twee dagen wacht en dan nog eens probeert om met uw tickets te reserveren. 

Opgelet! Het is mogelijk dat alle plaatsen op een bepaalde locatie voor één of meerdere optredens al volzet zijn. De online reservatietoepassing biedt dan deze optredens niet meer aan. Toch zijn er op zondag 8/9 voor elk optreden nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die niet online reserveerden. Als u er dan vroeg bij bent, kunt u dus nog geluk hebben. In dat geval reserveert u dus helemaal niet online: het is praktisch niet haalbaar om online reservaties met reservaties de dag zelf te combineren.