19

Genre
Hip Hop / Jazz Harp

ZEM

Charismatische Belgisch-Nederlandse Harpiste & Zangeres en Auteur-Componiste met Ethiopische roots geeft Jazz op harp een geheel nieuw geluid! 

ZEM, singer-songwriter treedt op als one-womansband met een semi-elektrische harp.
ZEM brengt een eigenzinnige mix van diverse stijlen van folk over jazz en blues tot triphop en dance, in drie talen ​​(EN, FR, NL).

ZEM treedt regelmatig op in Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

ZEM speelt harp

ZEM

ZEM, singer-songwriter speelt op een semi-electrische harp en brengt een eigenzinnige mix van uiteenlopende stijlen van kleinkunst tot triphop met drumloop.

Ze schrijft en zingt in drie talen (En,Fr,Nl).

Zem won de TV5MONDE Publieksprijs op het Concours de la Chanson Française 2018.

Stages: Concertzaal Vooruit, Diligentia Theater Den Haag, Het Depot, CC De SteigerGentse Feesten - Laurentplein, Bij Sint Jacobs, Bij de Vieze Gasten, CC De Centrale, Brugges Festival, CC Staf Versluys,...

zang
semi-electrische harp
drumstation
ZEM peelt harp en zingt

'Eigenzinnig en betoverend' juryverslag Prix Public TVMONDE

 

Apotheek De Vijfhoek

Vijfhoek 14, Mechelen

Apotheek De Vijfhoek is gehuisvest in een prachtig eclectisch handelshuis uit 1922. In de beginjaren was er een patisserie gevestigd, maar sinds 1950 is er op het gelijkvloers een apotheek.

In 2010 werd het pand grondig gerenoveerd. Het Mechelse architectenbureau DMVA hertekende de woning tot 3 moderne woonunits, in hun typische eigenwijze stijl.

Jazz at home ontvangt u in de ruime leefruimte op de eerste verdieping. (bereikbaar met lift) De hoge plafonds, de originele vloeren en de kleurrijke glas-in-loodramen bepalen er de sfeer.

voorkant Apotheek De Vijfhoek
leefruimte eerste verdieping