Koen Geudens

Geboortejaar
1983

Koen studeerde aan de SAMWD Turnhout en aan het Lemmensinstituut te Leuven waar hij het diploma van: Meester in de Jazz en Lichte Muziek, optie piano behaalde.

Hij volgde Masterclasses bij ondermeer Bill Carrothers, Jack Van Poll, Stéphane Galland, Billy Hart en Rick Margitza en heeft les gehad van ondermeer Ron Van Rossum, Frank Vaganée, Dré Pallemaerts, Pierre Van Dormael en Philippe Aerts.

Hij gaf les als leraar piano JALM en AMC aan de SAMWD Turnhout, de Academie muziek & woord Boom, de Muziekacademie van Herentals en van Asse.

Vanaf 2008 tot heden is hij leraar piano JALM aan de muziekhumaniora van het Heilig Graf te Turnhout.

Hij speelde o.a. in bands als JazzAttack, Koen Geudens Trio, They Came Out Of The Woods, Barbapapas, T-Brown and the Kalashnikovs, Hippety Hop Roarchestra, Jazzterday, Cavanna, Somethin’ Else, Jan Eggermont Quartet, Mo’ Greens, King of the Fugazis, Déjà Blue, Reflections Trio en Bohemia.

Momenteel speelt hij bij Ruby, Tensfield en in duo met Shi.

Hij maakte opnames met Toots Thielemans en the Hippety Hop Roarchestra voor de film Christmas in Parijs en deelde het podium met onder andere: Raymond Van Het Groenewoud, Paul Michiels, Axl Peleman, Joe Guercio (arrangeur van Elvis Presley), Barbara Dex, Kate Ryan, Hadisse, Gunther Neefs, Jef Neve.

piano
Koen Geudens speelt piano op Jazzathome 2019 in Den Breckpot