Lucifer Mo' Blues

Lucifer Mo'Blues is een verbond met het diepe zuiden, dat van bayous en katoenvelden. Het is ook een roadtrip op Highway 61, met een blues-reis tussen standaards en subtiele composities met folk. Het akoestische geluid onthult de prachtige techniciteit van de artiesten en hun complementariteit, instrumentaal en vocaal.

groepsfoto Lucifer Mo' Blues
groepsfoto Lucifer Mo' Blues
Lucifer Mo' Blues speelt live

Lucie Dehli

Lucie Gaillard alias Lucie Dehli of Zizalie genoot een klassieke opleiding in Frankrijk en leerde viool.

Haar parcours gaat over experimentele muziek, pop, swing jazz en moderne jazz. Zij stampte al mee projecten uit de grond die werden uitgegeven in UK, Frankrijk, Duitsland en Japan.

zang
viool
zangeres Lucie Gaillard
Lucie Gaillard speelt viool

Fernando Neris

Fernando Neris is een Spaanse bluesman die sinds 2000 in België woont. Nadat hij verschillende ensembles had geregisseerd in Málaga en Leuven, begon hij in 2009 solo met een nieuw akoestisch project. Het repertoire omvat vooroorlogse liedjes uit de jaren ‘20 en ’30  en enkele persoonlijke composities. Blind Lemon Jefferson, Robert Johnson, Blind Willie Johnson of Skip James zijn aanwezig in Fernando's slide en fingerpicking.

gitaar
dobro
zang
Fernando Neris speelt gitaar

Maurice Chefneux

Mo'Rice alias Mo 'is de ritmische link tussen Lucie en Fernando. Mo’ is een  multi-instrumentalist en hij is een langdurige partner van Lucie in haar pop- en ambientprojecten waarin hij bijdraagt ​​aan de arrangementen.

Verleid door het lied, begint hij de blues te zingen en voegt hij de derde stem toe, die van de bassen, die van de aarde, aan het helse trio.

gitaar
zang
Maurice Chefneux speelt gitaar